Yhteystiedot

Innowonni Oy
Hanna Matara, yrittäjä
gsm. 0400 676619
hanna.matara@innowonni.fi

Gymi Valkeakoski
Pastellintie 1, 37630 Vlk.
gsm. 040 8282893
info.valkeakoski@gymi.fi


Gymi-toiminta

Lasten liikuntakeskus Gymi on suomalainen, lasten ja nuorten liikuntaan ja liikuntakasvatukseen erikoistunut yritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2008 Helsingin Kampissa. Yrityksen perustajat ja konseptin kehittäjät Christina Nurmi ja Oona Kivelä ovat tunnettuja lasten liikunnan ja kasvatuksen asiantuntijoita, joilla on vahva tausta telinevoimistelun valmennuksesta ja lapsen kokonaisvaltaisesta opettamisesta.

Gymi tarjoaa monipuolista ohjattua liikuntaa kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Gymillä kuntoillaan lasten ja nuorten ehdoilla, kehon omaa painoa käyttäen. Harjoitusohjelma etenee Gymi-käsikirjan (opetussuunnitelman) mukaisesti, sisältäen voimistelua, parkouria, sirkusta, akrobatiaa ja liikunnallisten perustaitojen harjoittelua. Telineet ja välineet sekä ohjelmat on suunniteltu lasten ja nuorten kehitysvaiheet huomioiden. Harjoittelu Gymillä kehittää monipuolisesti motoriikkaa sekä kuntoa, antaen hyvän pohjan mille tahansa urheilulajille ja terveelliselle elämäntavalle.

1.8.2017 alkaen päiväkoti Woltti (ent. päiväkoti Innowonni) on ollut Suomen ensimmäinen Gymi-lisenssin omaava päiväkoti. Gymi sali on osa päiväkodin tiloja ja se on päiväkotilaisten vapaassa käytössä suuren osan päivästä. Lisäksi kaikkien Woltissa olevien lasten hoitoaikaan sisältyy Gymi-käsikirjan mukaista, ohjattua liikuntaa vähintään 1x vko.

Iltapäivisin/iltaisin ja viikonloppuisin Gymillä järjestetään kaikille avointa harrastustoimintaa. Gymi Valkeakoskeen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa http://gymi.fi/ajankohtaista/valkeakoski/